Beat the heat met De Dietrich

Een volledig assortiment airconditioning, voor elk wat wils.

De CLIM’UP  airconditioning toestellen bestaan uit een één of meerdere binnenunits in combinatie met een buitenunit.  De binnenunits koelen de binnenruimtes, de buitenunit geeft de onttrokken warmte af aan de buitenlucht.

Afhankelijke van het aantal ruimtes dat je wil koelen kan je kiezen voor een CLIM’UP Monosplit of CLIM’UP Multisplit.

Bij de CLIM’UP Monosplit wordt één binnenunit gecombineerd met één buitenunit.  Dit type wordt gebruikt om één enkele ruimte te koelen.

De CLIM’UP Multisplit laat toe 2 tot 5 binnenunits te combineren met één buitenunit.  Ideaal als je meerdere ruimtes wenst te koelen in je woning.

CLIM’UP buitenunit

 

CLIM’UP biedt zowel voor Monosplit als de Multisplit een ruime keuze aan binnenunits:

CLIM’UP muurmodel – de meest geplaatste binnenunit, wordt tegen de muur gemonteerd, net onder het plafond.

CLIM’UP console model – deze binnenunit kan zoals een radiator verticaal tegen de muur gemonteerd worden of kan horizontaal onder het plafond gemonteerd worden.

CLIM’UP cassette – deze binnenunit kan discreet in een vals plafond gemonteerd worden en zorgt voor een homogene luchtverspreiding over 360°.

CLIM’UP kanaalinbouw – deze binnunit kan discreet op zolder of in een vals plafond gemonteerd worden.  De koele lucht wordt uitgeblazen via een plenum (rooster), niet inbegrepen.

 

 

CLIM’UP meer dan koelen alleen.

Alle CLIM’UP airconditioning zijn omkeerbaar, wat wil zeggen dat deze toestellen ook kunnen verwarmen.  Daarnaast is er ook mogelijkheid tot ontvochtigen en ventilatie.  4 functies in 1 toestel voor een aangenaam binnenklimaat in elk seizoen.

 

CLIM’UP perfect geregeld.

Elke binnenunit wordt standaard geleverd met een programmeerbare infrarood afstandsbediening.  De afstandsbediening is voorzien van een ingebouwde ruimtetemperatuurmeting.

 

De CLIM’UP airconditioning werkt op het koudemiddel R32 en voldoet daarmee nu reeds aan de verstrengde wetgeving die in 2025 in voege gaat.

 

Wil je graag airco in jouw huis? Een De Dietrich installateur helpt je graag.

Ontdek het assortiment aircos

Vind een installateur bij jou in de buurt.