Oei… heb ik de verwarming wel uitgezet? De oplossing tegen aanlaatstress.

OEI… HEB IK DE VERWARMING WEL UITGEZET?
NOOIT MEER AANLAATSTRESS DANKZIJ DEZE TIPS.

Ken je dat gevoel dat je het huis verlaat en de ben-ik niets-vergeten stress opspeelt. Je vraagt je af of je de deur wel op slot hebt gedaan, de lichten wel heb uitgedaan en de verwarming hebt afgezet of verlaagt? Wel je bent niet alleen. Er bestaat hier zelf een woord voor namelijk, aanlaatstress. Meer dan 1 op 3 Belgen maakt zich hier wekelijks minstens 1 keer zorgen over en ongeveer 15 % heeft hier zelfs dagelijks last van. *

 

De zaken waar we ons het meest zorgen over maken is het laten aanstaan van de computer, het laten branden van het licht en het vergeten lager zetten van de verwarming. Voor deze 3de stress trigger hebben we bij de Dietrich een oplossing ontwikkeld. Namelijk de connected kamerthermostaat de Smart TC°. Dankzij de Smart TC° connected kamerthermostaat kan jij dankzij de app op jouw smartphone eenvoudig jouw verwarming aansturen, waar en wanner je dit wens.

 

Stress dat je de verwarming vergeten uitzetten bent?
Geen probleem kijk op de app en zie in real-time welke temperatuur het bij jou thuis is.

 

Kom jij later of net veel vroeger dan verwacht thuis van je werk?
Geen probleem je kan de temperatuur zonder problemen aanpassen aan wat voor jou het meest comfortabel is.

 

Naast het verhogen van je comfort en het verlagen van je stress kan je bovendien nog tot 7% besparen op jouw verwarmingskosten. Dit dankzij een slimmer gebruik van je energie en het feit dat je een maandelijks overzicht krijgt van jouw verbruik met de eventuele pieken. Zo kan je jouw gedrag maandelijks bijsturen waardoor je maand na maand minder verbruikt.

*Bron:
https://www.hln.be/nieuws/heb-jij-ook-last-van-aanlaatstress~a43002d0/

https://onesmartcontrol.com/domotica-blog/aanlaatstress-belgie-energie-besparen-met-domotica/

 

VIND EEN INSTALLATEUR BIJ U IN DE BUURT