Zoek een installateur

Voor uw verwarmingsinstallatie

De voorgestelde installateurs zijn deskundige verwarmingsinstallateurs van De Dietrich, specialisten in onze producten en ons merk. Voer een adres, postcode of woonplaats in, de zoekresultaten worden hieronder weergegeven.

Voer een locatie in om dealers in de buurt te zien.

Je wilt een nieuwe installatie plaatsen of je oude installatie renoveren? Dan is het belangrijk dat jouw verwarmingssysteem steeds correct en vakkundig geïnstalleerd is. Alleen op deze manier ben je zeker van het juiste rendement, een correcte werking, de garantie en een goede nazorg.

Voor een goede vakman ben je bij De Dietrich aan het juiste adres. De Dietrich heeft een partnerprogramma opgericht voor haar beste installateurs om zo de goede duurzame relatie beter te ondersteunen. Deze relatie versterken wij door onze experts regelmatig scholingen te geven. Zo zijn zij als eerste op de hoogte van wijzigingen of updates.

Onze partnerinstallateurs zijn echte ambassadeurs van het merk De Dietrich en staan altijd klaar om jou te helpen of te woord te staan. Zodat je op elk moment kan genieten van een optimaal comfort en je je geen zorgen hoeft te maken over je verwarming.