Advance

Modulens O AFC-S

Vloerketels

  • Stookolieketel
  • Geconnecteerd
  • Condensatie

High-tech stookolietechnologie
Gemoedsrust en absoluut comfort

Installateurzoeker

Met een breed gamma vermogens en een modulerende brander die uniek is op de markt, is het Modulens O-gamma condenserende stookolieketels perfect afgestemd op uw behoeften en biedt het u een hoogtechnologische installatie.

 

HOOG RENDEMENT EN GEAVANCEERDE REGELING

Dankzij de condensatie kan de Modulens O-ketel energiebesparingen tot 35% realiseren (in vergelijking met een 18 tot 20 jaar oude oliegestookte ketel zonder regeling). De nieuwe brander, een uniek gepatenteerd concept, zorgt ervoor dat uw brandstofverbruik tot een minimum wordt beperkt en dat de uitstoot van schadelijke stoffen sterk wordt verminderd (tot 50%). Met het Diematic Evolution-regelsysteem hebt u uw verwarmings- en warmwaterinstallatie in een handomdraai onder controle.

 

MAXIMAAL COMFORT EN COMPATIBEL met andere energiebronnen

Voor optimaal warmwatercomfort kan de Modulens O worden gecombineerd met verschillende warmwaterboilers. Over het algemeen kan Modulens O worden gecombineerd met andere energiebronnen: zonnesystemen, hout of warmtepompen.

De Modulens O condenserende stookolieketel omvat modellen voor alleen verwarming en modellen bestaande uit ketels gecombineerd met een verticale of horizontale 160 liter boiler voor de productie van warm water.

 

MODULENS O-ketels zijn standaard volledig uitgerust met :

  • monoblok roestvrijstalen warmtewisselaar met groot watervolume
  • EcoNOx-stookoliebrander, modulerend van 58 tot 100% van het vermogen
  • een modulerende verwarmingscirculatiepomp met een hoge energie-efficiëntie-index,
  • een automatische ontluchter, een aftapkraan, een verwarmingsveiligheidsklep, een oliefilter en een sifon,
  • een DIEMATIC Evolution bedieningspaneel dat, afhankelijk van de aangesloten opties, tot 3 circuits (en een warmwatercircuit) regelt en regelt in functie van de buitentemperatuur. Het kan ook worden gebruikt om het beheer van gecombineerde regelsystemen (warmtepomp, zonne-energie) te optimaliseren en om cascades van 2 tot 10 verwarmingsketels te regelen.

 

PERFECT GEREGELD VIA DE SMART TC° KAMERTHERMOSTAAT

Ontdek hier onze connected SMART TC° en de ‘De Dietrich Smart app’