Easylife

Essencio EcoNox CFU

Vloerketels

  • Stookolie
  • Lage temperatuur
  • Geconnecteerd

Hoog rendement
Robuust
Geconnecteerd

Installateurzoeker

COMFORT EN BESPAREN

De CFU-ketels onderscheiden zich door hun hoge prestaties, in overeenstemming met de nieuwste eisen van de richtlijnen voor ecologisch ontwerp en energie-etikettering. Deze serie maakt gebruik van lagetemperatuurtechnologie en biedt een hoog rendement tot 93,3%, waardoor u verzekerd bent van een optimaal gebruik van stookolie voor uw verwarming en sanitair warm water.

Modern ontwerp en uiterst compactheid

Dankzij de extreem stille werking is de CFU-serie bijzonder discreet. Een van de belangrijkste voordelen is het nieuwe, zeer compacte ontwerp, dat zeer weinig ruimte inneemt.

HIGH-TECH BEDIENING

De producten uit deze serie zijn af fabriek uitgerust met het E-Pilot bedieningspaneel, een van de meest innovatieve connected oplossingen van De Dietrich. Deze regeling heeft een verlicht scherm met duidelijke tekst voor een eenvoudige bediening. Het garandeert het gewenste verwarmingscomfort in het hele huis en bespaart tegelijkertijd energie. Met een paar klikken kunt u de ingestelde temperatuur (kamer of warm water) wijzigen en een periode programmeren (dag en nacht of comfort en gereduceerd).
Profiteer van functies zoals de vakantiemodus. Je ketel past zich aan aan jouw aanwezigheid: je stelt het aantal dagen in dat je weg bent en hij schakelt automatisch in om comfort te bieden zodra je terugkomt.

RESPECTEERD HET MILIEU

Een milieuvriendelijke oliegestookte ketel? Het is mogelijk met de CFU-serie. De low-NOx brander met zijn schone, geoptimaliseerde verbranding zorgt ervoor dat uw brandstofverbruik zo laag mogelijk is, met een lage uitstoot van schadelijke stoffen.

Hoge prestaties:
Rendement bij 30% (30°C retour) tot 97,3
Lage verontreinigende emissies, NOx-klasse 3

 

PERFECT GEREGELD VIA DE SMART TC° KAMERTHERMOSTAAT

Ontdek hier onze connected SMART TC° en de ‘De Dietrich Smart app’